over ons

Bent u op zoek naar een prachtige set oorbellen? Of u wenst te trouwen, en u bent op zoek naar een unieke set van trouwringen die u nergens anders zult vinden? Dan ben je hier bij mij aan het juiste adres. Al mijn juwelen zijn met de hand vervaardigd en 100% origineel.

Natuurlijk kunt u ook trouwringen kopen bij de juwelier om de hoek. Zij kopen dergelijke ringen in massahoeveelheden aan bij de producent. De kans is groot dat u iemand zult tegenkomen die over exact hetzelfde exemplaar beschikt. Mijn aanpak is anders en uniek. Ga voor kwaliteit!

Bent u op zoek naar een juweel waarin u zelf inspraak hebt gehad? Aarzel dan niet om mij te contacteren. We bespreken uw noden en vervolgens schets ik een ontwerp. Na uw goedkeuring start ik met een demo creatie. Eens dit ook is goedgekeurd, ontwerpen we het juweel volledig volgens uw eigen smaak. Bij juwelen Matthys kiest u voor een klantgerichte aanpak, volledig op maat van uw noden en wensen. Neem nog vandaag contact met mij op voor een gepersonaliseerde offerte.

Taal:
Munt: GBP EUR USD
Mandje
3 x items | TOTAL: 100$
bekijken
Over mij

Ik maak mijn juwelen altijd met de hand. U vindt bij mij een kleine selectie. Ik houd het bewust kleinschalig. Voor trouwringen en juwelen bent u hier aan het juiste adres.